Gå til innhold
Finn riktig brille hos oss
Vi har lang erfaring i å se hvilke farger og fasonger som passer ulike ansikter.

En brille underbygger din personlighet, stil og ditt uttrykk på en helt spesiell måte. Briller er både et ansiktssmykke og et plagg, og det er viktig at du finner den innfatningen som passer deg. Vi jobber med briller hver dag, og interesserer oss virkelig for faget. Med vår lange erfaring i å se hvilke farger og fasonger som passer ulike ansikter, får du den beste hjelp med brillevalget.
 
Vi besøker årlig de største brillemessene i Europa og oppdaterer stadig vårt personale i de siste trendene og motene. Vårt tette samarbeid med de største og fremste brilleprodusentene gjør at vi alltid har de siste nyhetene i butikken. Lauvland øyeoptikks dyktige medarbeidere kjenner de siste brillematerialene, og teknologiene, slik at du får en brille som er komfortabel, sitter godt, og gir deg den riktige kvalitetsopplevelsen.
 
Dersom man har dårlig syn kan det være vanskelig å se seg selv tydelig når man prøver briller. Vi kan ta bilder av deg med de innfatningene du ønsker, så kan du ta på dine egne briller og se deg selv på skjermen med de nye brillene.
 
Du har med andre ord alle forutsetninger for å finne riktig brille hos oss.

Se vårt rike utvalg i briller.