Gå til innhold
Om oss
Velkommen til vår butikk i Henrik Wergelandsgt. 10 i Kristiansand
Velkommen til Lauvland Øyeoptikk – en frittstående familiebedrift i Kristiansand med tretten medarbeidere, hvorav sju er optikere.

Lauvland Øyeoptikk er et godt innarbeidet merkenavn i byen, og er en av Sørlandets eldste spesialforretninger i bransjen. Helt siden starten i 1936 har kvalitet og fagkunnskap stått i sentrum. Dette har blitt ytterligere forsterket etter at Karen Margrethe og Andreas Lauvland, som er tredje generasjon, overtok bedriften i 2006 fra Inger og Jørgen Lauvland. Begge er utdannet optikere fra høyskolen i Buskerud. I tillegg har de mastergrad i klinisk optometri fra Pennsylvania College of Optometry i USA.

En optikers viktigste oppgave er å undersøke og korrigere synsfeil ved hjelp av optiske hjelpemidler og synstrening. Samtidig er vi innom både mote, design, teknologi, forretningsdrift og ikke minst mennesker. Vi ser lyst på fremtiden, og våre moderne lokaler gir en god oversikt over vårt store og varierte utvalg av moderne brillekolleksjoner. Ta turen innom og la deg inspirere.