Gå til innhold
Etter at brillen er valgt, bestiller vi glass som slipes i vårt eget verksted.

Dette gjør at vi kan levere brillene raskest mulig og sørge for god kvalitet. Glass til barnebriller blir som regel spesialbestilt for å være tynnest mulig og normal leveringstid er 7-10 dager.
 
Når brillen hentes justeres den på nesen og bak ørene av en av våre flinke medarbeidere. I de tilfeller hvor det er behov for ride-endestykker (bøyler) eller spesiell tilpasning, avtales det tid hos optiker.
 
Barnebriller blir ofte utsatt for stor påkjenning. Selv om barnebriller skal tåle mye, vil en aktiv barnehverdag kreve justering av brillen. Hos oss er dette service, og du betaler ikke for det. Dersom uhellet er ute, og brillen trenger reparasjon, har vi eget verksted som raskt hjelper deg. Enkelte ganger må reservedeler bestilles. Leveringstid kan variere, men vi tilstreber å ha kolleksjoner med kort delelevering.
 
Ønsker dere å bytte glass i egen brille, bestiller vi glassene og kontakter dere for å avtale tid for montering når disse kommer til oss. Det tar normalt 30-45 minutter å montere glass i en brille.