Gå til innhold
Barnebriller
Riktig valg av briller er viktig for optimal utfoldelse!

Briller til barn er et eget fagfelt. De yngste brillebrukerene stiller store krav til brillens kvalitet, komfort, og ikke minst utseende. Barnebriller må tåle en trøkk. Vi har et bredt utvalg av innfatninger til barn, og vi samarbeider med leverandører som kun leverer kvalitetsbriller med god holdbarhet. Innfatningene finnes i ulike materialer, priser, farger og størrelser. Våre medarbeidere har lang erfaring med barnebriller, og kan veilede deg slik at barnet ditt får en optimal brille.

”Den som er med på leken må tåle steken”, og barnebriller trenger ofte oppretting, tilpassning og justering. Hos oss er dette service, og du betaler ikke for det. Dersom uhellet er ute, og brillen trenger reparasjon, har vi eget verksted som raskt hjelper deg.

Små barneøyne trenger også beskyttelse fra skadelige UV-stråler. Vi har et stort utvalg av godkjente barnesolbriller, og du finner helt sikkert en modell her som barnet ditt gjerne vil bruke. Vi fører også fargeskiftende glass som kan brukes i barnebriller.